The future is going to be spec-TACO-lar!

Vores fine planet har store udfordringer. Stress, kuldioxidemissioner, global opvarmning, plast der ødelægger havene… Det er let at give op og føle sig lille i alt det store. Men vi vælger at se anderledes på det. Vi vælger at være håbefulde. Og vi gør det med en stærk overbevisning om, at enhver bevidst beslutning er et lille skridt nærmere den store forandring, som vores planet har brug for.

Vi er det ansvarlige brand, som tager klimaudfordringen alvorligt. Vi tænker klimasmarte løsninger ind i udviklingen af vores produkter, så vi sammen kan tage skridtet mod en mere klimavenlig fremtid. Det kræver ydmyghed og tålmodighed, vi løser ikke alt, men vi gør vores bedste for, at du med Frankful altid gør et klimasmart valg. Og vi mener, at vi sammen er nøglen til at nå hele vejen.

Du finder Frankful® på tacohylden (og i fryseren). Frankful® forkæler os med produkter, der er gode – både for klimaet og smagsløgene. 100% plantebaseret og omhyggeligt udviklet til at give et lavt aftryk på klimaet og et stærkt aftryk på smagssansen. Vi gør det simpelthen lidt lettere at spise godt, og samtidig gøre en forskel.

Cravings for a positive change. For fremtiden er og vil forblive, spec-TACO-lar!

Mad, der er god for vores planet

Vi er på en rejse mod en verden, hvor det skal være let og behageligt at spise rigtig god mad, uden at det påvirker vores planet negativt. Vi har valgt at starte vores rejse med at fokusere på klimasmarte smagsoplevelser i tacosegmentet. Frankful® skal være et oplagt alternativ for dig, der ønsker at spise rigtig god mad og samtidig gøre en forskel for klimaet.

At tilbyde et klimasmart måltid kræver en holistisk tilgang og et ansvar, der strækker sig hele vejen fra valg af råvarer og leverandør til produktion, emballering, logistik og forbrug. Du er velkommen til at lære om alle vores klimasmarte beslutninger, fra idé til produkt.

Vores mål er at al mad, som Frankful® står bag, skal være klimaneutralt, måske endda klimapositivt en skønne dag. Og vi ønsker at få alle med på turen! Så mange som muligt skal føle, at selv de små beslutninger betyder noget. Hvert lille skridt fører os fremad. Den store forskel kommer, når vi alle ændrer den måde, vi spiser mad på. Så lad os starte, en bid ad gangen.

Vores mission og vejen frem

Vores vision er at skabe klimasmart mad, hvilket inkluderer mange forskellige aspekter. Det første skridt er, at vores mad skal være helt klimaneutral – og vi vil være 100% transparente om, hvordan vi kommer derhen. Hver enkelt lille beslutning, hele vejen fra produktion til du finder produktet på butikshylden, er nøje overvejet. Vi har vendt og drejet mange muligheder for at lande på den vej, der er kan være med til at hjælpe klimaet i den rigtige retning.

Indtil vi finder en fuldstændig klimaneutral løsning, er vores mål at have en lavere klimapåvirkning på vores mad, end hvad der kræves i FN’s klimaaftale, for at begrænse den globale opvarmning til 1,5 grader. I mellemtiden har vi valgt at klimakompensere for det meraftryk, der skal elimineres, før vi kan kalde os fuldstændig klimaneutrale. Blandt andet ved at bidrage til en renere atmosfære. Vi ser det som en rejse, hvor hvert skridt bidrager til et bedre klima, og dette er vores første skridt mod en fuldstændig klimaneutral madoplevelse. Du er velkommen til at læse mere om, hvordan vi kompenserer for klimaforandringer.

Eat tacos and love the climate?

Hvad mener vi egentlig med at elske klimaet ved at spise tacos? Er vi blevet skøre? Nej, kun lidt! Sådan tænker vi:

Agenda 2030 bygger på FN’s globale bæredygtighedsmål og er den mest ambitiøse dagsorden for bæredygtig udvikling, som nogensinde er underskrevet. Det betyder, at verden skal være et smukkere sted allerede i 2030. Til den tid skal vi have afskaffet fattigdom, mindsket ulighed og uretfærdighed i verden, fremmet fred og retfærdighed, og vi skal have løst klimakrisen. ”Vi” og ikke ”man” skal opnå alt dette inden 2030, så det er op til hver enkelt af os at bidrage

Dagsordenen består af 17 verdensmål, som tilsammen afgør vores fremtid. Og det er for mål nummer 13, at Frankful® eksisterer: ”Bekæmpelse af klimaændringer”. Vi skal hjælpe med at redde klimaet. Vi vil bidrage til udviklingen af klimaneutral fødevareproduktion, og vi vil vise, at hvert lille skridt tæller. Vores tacoserie er resultatet af mange nøje overvejede beslutninger. Og ved at vælge klimasmart produktion og forbrug, er Frankful® med til at redde klimaet. Derfor siger vi ’Eat taco and love the climate’. Og fordi det er sjovt.

Bliv gerne mere målbevidst og lær alle de 17 verdensmål at kende.

Mad + Klima = ♥

Ikke i dag, men måske i morgen:

En verden hvor maden, du elsker, bidrager til et bedre klima.

Og vi gør det sammen. Hånd i hånd, én taco ad gangen, gør vi noget godt for klimaet.